Tilbage til Nyheder

Nyheder 2019

14. dec. Hyggelig julefrokost i petanqueklubben som blev holdt i HSOK lokaler. Vi startede dagen med at spille 3 kampe, John vandt 1. pladsen, Inger 2. pladsen og Jette P og Jørgen Bo 3. pladsen. Vi vandt gavekort som OK benzin havde sponseret , derefter hyggede vi os med hjemmelavet mad og gavespil.
6. oktober. Vibber vandt årets sidste OK-cup. Per nr. 2, Nina nr. 3 og Jørgen Bo nr, 4.
5.oktober. Idag var det dags för Bosses Minne som vi, 32 st, spelade på Fredriksdals Östra koloniförening. Vädret var på vår sida, solen kom fram och värmde oss. Efter 4 matcher, ärtsoppa, pannkakor och kaffe med kaka stod Jørgen Wind som segrare.
29.9. Ervin og Lis var de suveræne vindere i Autonovas turnering.
22. sept. Sandor, Inger og Allan vandt guld, Jørgen Bo, Ingrid og Nina sølv og Åse, Lis og Ervin bronze i årets Triple Helsingør mesterskab i triple.
17. september. I storm og regn afsluttede vi tirsdagsturneringen sommer, Nina og Tove stod for de flotte arrangement med mad og drikkevare. Lis fik førstepladsen, Jørgen Bo nr. 2 og Ervin nr. 3.
8. september. Nina fik en flot 1 plads i OK cuppen med 4 vundne kampe. Torben nr. 2 og Anne og Jørgen Bo nr. 3. Flotte præmier fra OK-.
28. august. Nina og Jørgen Bo trediepladsen i A-turneringen i Espergærde Open.

28. august. Leif og Tove førstepladsen i B-turneringen i Espergærde Open.
Vejret var med os varme og sol da 24 hold kæmpede om pladserne i Espergærde Open. 6 hold fra Helsingør Petanqueklub deltog.
28. august Bente og Vibber på trediepladsen i B-turneringen i Espergærde Open.
18. august. Lis og Ervin blev suveræne vindere af Helsingør Open doubleturnering og vandt guld. Bente og Vibber fik sølv og John og Torben bronze.
3. august. Tove og Leif klarede sig fint og vandt gruppe D i Hornbæk
22. juli. OK havde sponseret flotte præmier til OK-cuppen. —
Lis 1. plads. Jørgen Bo 2. plads. Tove 3. plads og Kjeld 4. plads.
Tak til Allan for den flotte turnering
.
15. juni. Lis og Ervin vandt for 3 gang i træk Royal Petanque. Sander og Åse nr. 2 og Tove og Leif nr. 3.
Vindere singleturneringen blev, Lars nr. 1, Anne nr. 2 og Inger nr. 3.
16. april. Vinderne i årets efter/vinter/forårs/ turnering var det Lars som blev nr. 1, Nina nr. 2 og Tove nr. 3. Ervin, Lis og Torben stod for afslutningen med lækker mad og drikke.
16. april. Hygge til afslutningen af efter/vinter/forårs tirsdagsturneringen.
30. marts. 5 medlemmer fra Helsingør P. K. og 5 medlemmer fra Fredensborg P.K. der tog til Vår turneringen i Helsingborg P.K. Vi startede med at spille 5 kampe, derefter var det spisetid hvor der blev serveret gullashsuppe og rugbrød med ost. Det var en hyggelig dag med masser af petanque.
Helsingør Petanque Klub har fået ny formand. Ervin vil arbejde for at vi får nogle nye medlemmer. Bl.a med en tredie spille/træningsdag i april måned kl. 18.30 som henvender sig til nye og gamle spillere.