Tilbage til Nyheder

Nyheder 2020

3. oktober. Lis og Ervin vandt kommunemesterskabet i Hornbæk og sikrede at Helsingør løb med pokalen. Lis fantastiske indlæg og Ervins gode skud gjorde at de sikrede sig sejren. Per og Connie fik en flot 4 plads.
20. september. Så blev vores baner ordnet, der blev sat nye snore op og ukrudtet blev fjernet, der blev ryddet op i huset. Klubben gav smørrebrød til de flittige petanquespillere.
8 september. Vi var 11 petanquespillere der havde en nogle dejlige timer på stranden. Vi spillede 4 kampe og Inger var den der spillede bedst og vandt turneringen. Vejret var lidt blæsende men solen skinnede.
11.8. Hyggelig generalforsamling i varmen. 20 medlemmer af petanqueklubben havde mødt op til den årlige generalforsaming. Vi fik leveret bagels fra Cafe Lupus.
25. juli. Torben og Nina fik 3. pladsen. Ingrid og Aase fik 2. pladsen. Sandor og Jørgen Bo vandt turneringen og sikrede sig første pladsen og skal afholde Royal Petanque i 2021.
19. juli gav Lis og Ervin en brunch i anledning af deres diamantbryllup.