Tilbage til Nyheder

Nyheder 2023

7. okt. Helsingør Petanque Klub besøgte Helsingborg og fik en hyggelig dag med vores svenske venner. Vi fik serveret kartoffelsalat og drikkevarer til maden . Der præmier til de 10 bedste spillere. Alt dette for 65 danske kroner. (Vi var 3 for vores klub der fik præmier).
19.9. Årets vinder af tirsdagsturneringen blev Jørgen Bo, Nina nr, 2, Ervin nr. 3, Tove nr, 4 og Anne nr, 5,
12.9. Vi var 15 melemmer der deltog i medlemsmøde ,. Ervin startede med formandens beretning . Derefter gik vi i gang med smørrebrødet.

Dejligt at se at der foreløbigt er der
meldt 7 nye spillere til vores klub

Efter år med et faldende antal medlemmer, har vi gennem annoncering i Dagbladet, Nordsjælland og de sociale medier, foreløbigt fået 7 nye medlemmer til klubben. Vi håber på at tilgangen fortsætter.

_________________________________________________________________________________________________________

Den 13.8. Vindere af årets tripleturnering blev Ervin, Vibber og Lis. Anne , Leif og Tove blev nr. 2 og Allan Connie og Per blev nr. 3.
29. juli. Seks hold var mødt op til årets Royal Petanque i Kongens Have, vejret var fint og vi spillede 4 kampe. Vibber og Allan vandt turneringen og blev nr. 1, Nina og Jørgen Bo fik anden pladsen og Leif og Tove løb med tredie pladsen.
Hygge og til årets Royal Petanque

______________________________________________________________________________________________________

18. juni. Vi spillede 5 kampe og der var 7 hold der deltog i klubmesterskabet i double. Vibber og Allan løb med guldet, Jette og Anne fik sølv og Lis og Ervin broche.

__________________________________________________________________________________________________________________
Hej Ervin

Kommune mangler penge

Tak for dine supplerende og meget brugbare punkter vedrørende anlæggelse af nye petanque baner. Vi har modtaget tilbud fra entreprenører på anlæggelse af nye baner ved Løvdalsvej.
I denne omgang må vi sande, at økonomien ikke er til at få arbejdet udført.
Derfor vil der ikke være tale om en flytning af jer på denne side af sommerferien. Efter sommerferien genoptager vi en proces, der kan klarlægge hvordan vi kommer i mål med projektet.

_______________________________________________________________________________________________________________________

21. maj. 12 klubmedlemmer stillede op til årets singlemesterskab. Jørgen Bo fik guld, Connie fik sølv og Per løb med broncemedaljen.

Nye petanquebaner

Hej Ervin
Som vi aftalte forrige onsdag, er vi gået videre med omplaceringen af petanquebanerne, således i fremover får nye og bedre forhold ved Løvdalsvej,
Da vi er presset på tid grundet interesse og planer for de eksisterede område ved Helsingør Hallen, er der lagt op til en hurtig proces.
Vi sørger for løbende at holde jer orienteret, og den foreløbige tidshorisont er, at arbejdet ved Løvdalsvej udføres i perioden 30. maj til 9. juni, hvorefter de nye baner vil klar til brug.
I samme omgang nedlægges de eksisterende baner ved Helsingør Hallen. Hvornår det præcist sker vides det ikke endnu, men vi forsøger at gøre det, så i ikke har en periode uden baner.
Uden disse 7 baner, som altså giver jer en mere end tilfældet er nu, vil vi få en tillægspris på at etablere to baner langs bygningen, så der ialt 9. baner.

______________________________________________________________________________________________________________

Søndag den 13. april. Så blev huset og banerne ordnet til sæsonen. Anne, Nina, Tove, Sander, Ervin, og Jørgen Bo der ordnede banerne.
Lørdag d. 15. april. Hornbæk hjalp os med at stille hold til Nordsjælland Cup i Lynge da vi manglede to spillere p.g.a. sygdom. Hornbæk vandt turneringen, Lynge nr. 2 og Helsingør nr. 3 og Frederikssund nr. 4. Nina, Lis og Erwin vandt alle deres tripler.
Tirsdag den 10. januar. Den lille, men faste skare af petanquespillere i fuld sol og varme.