Tilbage til Nyheder

Nyheder 2018

Vores gode ven Hans er gået bort den 22. december 2018. Hans har spillet petanque i mange år, han startede i firmaidrætten, og valgte at følge med til Helsingør Petanque klub, da denne blev startet. Hans ville blive 89 år i marts. Hans var et aktivt menneske og fortsatte at spille petanque til ugen før han døde.

6 hold stillede op til årets triple turneringen. Der blev spillet på tid, så der var tid så vi kunne spille 5 kampe. John, Vibber og Lars blev nr. 1. Ervin, Lis og Bente blev nr. 2. 3. pladsen løb Torben, Nina og Jørgen Bo med.

17. september. En hyggelig dag petanquebanen resulterede i at Ingrid fik førstepladsen og Anne løb med andenpladsen. OK sponserede flotte gavekort.

Connies hold i DGI sekstete, blev nr. 2 i puljespillet, og kvalificerede sig således til Landsdelsmesterskabet, som afholdtes i Hornbæk. Vi skulle dyste om guldet mod Lynge, Hornbæk og Gribskov. Det var ikke nemme modstandere, men vi kom godt fra start, og spillede os til en 3. Plads med 8 point. Det blev så til en flot Bronzemedalje. Vi vandt 2 ud af 3 tripler, som hver gav 3 point, og var 2 point på tavlen fra at vinde den 3. triple mod Lynge, som vi tabte 11-13. Havde vi vundet den, havde vi fået sølv. Men vi var meget tilfredse alligevel. Det er 3. gang holdet kvalificerede sig, og denne gang trak vi stikket om en af medaljerne. Stort tak til alle spillerne, super godt gået. Hilsen Connie, en glad holdleder.

26. august. Torben og Jette fik en flot tredieplads til Espergærde Open. Bodil og Keld, fik 1 pladsen og Gun og Werner fik 2. pladsen

18. august. Otte hold havde stillet op til årets klubmesterskab i double. Vi spillede tre indledende kampe med fire spillere i hver gruppe. Vinderne af gruppen spillede henholdsvis om 1 – 2 og 3 -4 pladsen i hver gruppe. 1: Vibber og Bente. 2: Jette og Torben. 3: Mogens og Torben

Elfi løb med sejren i OK cuppen. Torben Hansen nr . 2 , Torben Pedersen nr, 3 og Inger nr. 4.

Lørdag en 7. juli. Toves DGI hold sluttede på en flot 2. plads i A-cuppen i årets Strandpetanque turnering

Lørdag den 7. juli. Et hold fra HPK fik en flot 2. plads i B-turneringen

Strandpetanque. Vejret var perfekt da vores klub afholdte vores strandpetanque. Vi spillede 4 kampe, Torben blev nr. 1, Leif nr. 2 og Anne nr. 3

16. juni. Vi var 16 spillere nede at spille Royal Petanque i Kongens Have. Lis og Ervin var dem der spillede bedst og fik det bedste resultat, Anne og Kjeld fik andenpladsen og Sander og Jørgen Bo fik trediepladsen.

27. maj. Inger løb med førstepladsen, Torben nr. 2 og John nr. 3 i årets singlemesterskab, vejret var perfekt og vi var 18 der deltog i turneringen.

24. juni. Vindere af e/v/f tirsdagsturneringen blev: Jørgen Bo nr. 1, nr. 2 blev Tove og Inger blev nr. 3. Vi fik en dejlig frokost, som Lis havde stået for med bl.a. hjemmelade frikadeller og flæskesteg.

.

_______________________________________________________________________________________________

Der vil i løbet at den kommende tid ske en masse på arealerne ved Helsingørhallerne, og vi vil med denne, og andre mails, løbende informere jer om, hvad der skal ske i forbindelse med byggeriet.
Byggeriet af stadion igangsættes midt i marts måned, og det første der vil sker er, at omklædningsbygning (hus B) vil blive revet ned.
For at afhjælpe manglen på omklædningsfaciliteter i byggeperioden, har vi anskaffet 2 mobile bade/omklædningscontainere, som i uge 2 vil blive opstillet på  petanquebanen, som ligger tættest på parkeringspladsen.
Den vil ikke helt kompensere for de manglende omklædningsrum i hus B, men vi må hjælpe hinanden med at få det til at fungere. Vi kikker i øjeblikket på muligheden for midlertidigt at inddrage omklædningsrum i Helsingørhallerne. Nærmere information herom vil senere tilgå.
Der vil jo blive inddraget en petanquebane, men petanqueklubben vil fortsat kunne råde over 3 baner.
I uge 2 vil de tre boldcontainere ligeledes bliver flyttet. De vil blive placeret tæt på omklædningscontainerne, der hvor caféens affaldsplads lige nu ligger placeret.
Vi forventer at kunne flytte containerne med indhold, men hvis i har særligt følsomt udstyr stående, bør det måske fjernes inden vi flytter containerne.
Der går nogle kraftige el kabler gennem selve byggeområdet, og dem er man nødsaget til at sikre inden byggeriet går i gang.
I uge 3 påbegyndes arbejdet med at grave kablerne fri. Efterfølgende skal der slås spåns ned omkring kablerne, så de ikke bliver beskadiget under selve byggeriet. Arbejdet vil foregå i dagtimerne og forventes at tage ca. en uge.
Området vil blive afspærret med byggehegn, men det må forventes, at der vil være en del entreprenørmaskiner ved området.
I løbet af januar bliver brugerne indkaldt til et informationsmøde.
Desuden vil vi som før nævnt løbene informere med disse infomails.

_______________________________________________________________________________________________

Ny forpagter af cafeen

Hej Allesammen,
Mit navn er Charlotte Vest og jeg har overtaget forpagtningen af caféen i Helsingør Hallen fra årsskiftet med første åbningsdag lørdag d. 6/1-2018, hvor det dog kun er café-delen i forhallen der vil være åben.
Caféen hedder Café Ludus.
Det er meget vigtigt for mig at vi fra starten af har en god og åben kommunikation og her håber jeg, at I være meget behjælpelige.
Jeg har oprettet en hjemmeside www.cafe-ludus.dk og jeg har følgende kontaktdetaljer:
Email: cvv@cafe-ludus.dk
Mobil: 9391 3006
Caféen og dets gøren og laden kan også følges på Facebook fra og med på fredag d. 5/1-2018
Jeg ser frem til at starte Café Ludus og hilse på jer som kunder af caféen.

Vel mødt og Velbekommen!
Med venlig hilsen
Café Ludus
v/Charlotte Vest