Tilbage til Nyheder

Nyheder 2012

Julefrokost i skuret

24. nov. Vi startede turneringen kl. 10, og vi spillede 3 kampe. Vejret var mildt i forhold til årstiden. Jørgen Bo løb med førstepladsen, Lief nr. 2 og Mogens nr.3. Efter turneringen var det tid til selve julefrosten, Brian havde bestilt dejlige platter hos Cafe Hal. Efter platterne var det tid til at spille raflespil, der var mange spændende præmier. Vi havde tændt 2 varmeapparater i klubhuset, så der var ikke problemer med at holde varmen. Vi har iøvrigt 13 til bords.

Endelig blev Espergærde Open afviklet

Oktober. Espergærde Petanqueklub havde problemer med vejret da Espergærde Open skulle afvikles, vi nåede at spille et par kampe og så startede uvejret, det tordnede og regnede så derfor blev E.P.K. nødt til at udskyde turneringen til den 24, oktober. Der var en del der var blevet slået ud- Så det var kun de hold der havde gået videre der deltog denne dag. Connie og Vibber fik en 3. plads. Jørgen Bo og Torben fik en 4. plads. Birthe og Åse fik en 2, plads i B-cuppen. Foto: Per

Sander, Birthe og Lars løb med 1. pladsen i tripleturneringen

23. sept . Der var mange spændende og jævnbyrdige kampe i årets triple klubmesterskab. Vejret var godt og stemningen god. Vibber, Benny og Connie fik 2. pladsen og Britta, Kurt og Edith fik 3. pladsen.

Stærkt spillende hold fra Helsingør vandt DGI regionsmesterskaber

D. 16. sept. Helsingør fik nogle spændende kampe mod, Gribskov 1, Gribskov 2 og Hornbæk. Men helsingør spillede bedst og sikrede sig en tur til Jylland hvor de skal spille om Danmarksmesterskabet for DGI-hold. Gribskov løb med andenpladsen og Hornbæk fik trediepladsen.

Torben på gulvet, Leif på taget, og Jørgen Bo bag kameraet og Ervin hentede maden

Nyt tag på vores Klubhus

Torsdag d. 13. sept. Regnen piblede gennem taget og vi blev våde efter at der var blevet skudt huller med en softgun. Så det var på tide at skiftet plastiktaget ud med et ståltag. Med Leif og Torben som projektledere og Jørgen Bo som medhjælper fik vi det skiftet ud på ca. 6 timer. Så nu skulle vi kunne stå i tørvejr. JB

Vinderne  sommer tirsdagsturneringen 2012

Vi har spillet tirsdagsturneringen hele sommeren og Jørgen Bo fik 1. pladsen. Lisbeth fik 2. pladsen, Tove 3. plads. Det var en hyggelig afslutning på sommeturneringen. Vi fik drukket øl, vin og sodavand, spist oste og pålæg. Vejret var godt og humøret i top. Tak til Lisbeth for at stå for regnskabet.

Flot 3. plads i kvartetten

D. 8. sept. Helsingør, Ervin, Lis, Connie og Per fik en 3. Plads ved årets finalestævne i kvartet, som blev spillet i Hornbæk

Spændende finale i årets klubmesterskab i double

Søndag den 2. sept. 2012. Det var en spændende finale i årets double klubmesterskab mellem Per og Connie og Jørgen Bo og Nina. Med placeringen 13-11 løb Jørgen Bo og Nina med finalen. Lis og Ervin fik 3 pladsen. Vi var 8 hold der deltog der alle spillede 5 kampe.

Strålende vejr og singleturnering

19. august. I 27 graders varme blev Helsingør mesterskabet i single afholdt. Ervin havde som sædvanligt sat en god turnering sammen. Vi var 12 spillere der deltog i turneringen. Vi blev opdelt i 2 grupper med 6 spillere i hver gruppe. Jørgen Bo løb med 1. pladsen, Lis (vinder 2011) fik 2. pladsen og Inger fik 3. pladsen.

Inger og Allen løb med 1. pladsen i C-cuppen Hornbæk Open

4. august 2012. Helsingør Petanque Klub sikrede sig en flot placering i årets Hornbæk Open. Der var mange gode spillere der deltog, og derfor var placeringen flot. Lis og Ervin kom i A-cuppen. Bl.a.vandt de over Michael og Jens fra Kirke Saaby. Foto: Kirsten Madsen

Helsingør Petanque Klub vandt førstepladsen i årets strandpetanque

Lis, Ervin, Allan, Inger, Connie og Per klarede det godt i sandet i Hornbæk og løb med sejren i år og sikrede sig gavekortet og champagnen. Foto: Kirsten Madsen

Fuld sol og hårdt arbejde

Bente, Inger, Lis, Torben, Benny, Ervin, Allan, Leif og Jørgen Bo havde trukket i arbejdstøjet for at lægge grus på vore baner. Det var en hård tørn. Vi har nu 3 typer af baner, og det er en fordel når vi skal spille mod andre klubber.

———————————————–

Royal Petanque 2012

Leif og Tove havde arrangeret en flot turnering i Kongens Have med masser af præmier og grillpølser. Vejret var så koldt og regnfuldt så vi kun kunne spille to kampe i Kongens Have. Det var umuligt at tænde grillen op. Så vi blev nødt til at spille de sidste 2 kampe på banerne ved klubhuset. Lisbeth og Aase spillede som sædvanligt godt og blev vindere. (Det skal iøvrigt bemærkes at de blev nr. 5 i en stor turnering med 50 deltagende hold i Podebrady, Tjekkiet). Vibber og Bente løb med 2. pladsen og Mogens og Torben fik 3. pladsen. Se Connies billeder!

—————————————————————————————————–

Flot resultat til Britta fra HPK 2003 i forårsdysten Fredriksdal

Marts: Britta vandt fem kampe og sikrede sig førstepladsen i Fredriksdal. Vi var 10 fra HPK der deltog og der blev båret mange præmier hjem til Helsingør. Det var en hyggelig dag trods den vedvarende tåge. Der blev serveret gullashsuppe og brød.
Se billederne fra dagen!

——————————————————————————————————————————————–

Lisbeth fik førstepladsen i tirsdagsturneringen
efterår/vinter/forår 2011/2012

Marts: Efter 25 turneringsrunder med godt petanquespil løb Lisbeth med førstepladsen med 68 point. Lisbeth har stillet op i regn, slud og kulde i alle 25 runder som den eneste og hun har stået for regnskabet i turneringen.
Jørgen Bo fik 2. pladsen med 66 point og Nina fik 3. pladsen med 64 point, Allan 4. pladsen med 62 point. Tirsdag den 27. marts vil vi hygge os med snacks, oste, øl, sodavand og vin.
————————————————————————————————————————————————-

Per, Bente og Connie fik flot 2. plads i Gilleleje til indendørs turnering den 21.1.2012.

Vi spillede suverent hele dagen, hvor vi vandt 4 ud af 5 kampe. Den 5. og afgørende kamp for at erobre 1. pladsen tabte vi desværre 13-12 til Gribskov Petanque. Selvom vi var et godt stykke foran, halede de ind på os til sidst. Det må være hjemmebanefordelen ;-).
Vi løb dog af med en 2. plads, og var også godt tilfredse med det.

Hyggelig dag med vores svenske venner

Januar, Vi var 19 fra Danmark der tog til Jutan og spillede med vores svenske petanquevenner. Ole hentede bagagen ved Scandlines og tog den med over til Jutan. Vi startede kl. 14.00 og spillede 3 kampe. Derefter var der spisning med retter som de danske og svenske spillere havde medbragt. Der var en masse spændende danske og svenske retter såsom Jansons Fristelser, Sildelagsmörgåstärte o.s.v..Efter maden blev der spillet 2 kampe mere. Vinder af turneringen blev Marianne fra Helsingborg Petanqueklub, Luffe fra Tributor blev nr. 2. Bedste HPK spiller blev Lisbeth der blev nr. 8 i turneringen.
Vi aftale med svenskerne at de kunne komme over og besøge os til somme Se billederne. Jbow