Nyheder 2014

jule1

julefrokost

Julefrokost i Orienteringsløbernes hus

13. december.Dejlig medbragt hjemmelavet mad og god stemning til julefrokosten, vi spillede  pakkespil, vejret var efter årstiden godt. Tove blev vinder af juleturneringen.

———————————————————————————————————————

Untitled-1

Hygge på Fredriksdal

Hyggetur til vore svenske petanquevenner

2. oktober. Vejret var dejligt med høj sol og varme da vi var 12 petanquespillere der havde valgt at tage over sundet og hygge sig. Som traditionen tro spiste vi ärtsoppa og pankagor. Vi spillede 6 kampe, det var en dag med meget hygge og godt humør. Torben vandt i flot kurv i lotteriet. Foto: Alain

Se Alains billeder

KommumestrerHelsingør vandt kommunemesterskabet

28. september. Helsingør P.K. løb med første, anden og trediepladsen i Kommunemesterskabet. Per/Connie og Jørgen Bo/Brian vandt alle deres kampe. Men Per og Connie havde en bedre scorer og løb dermed med førstepladsen, så Jørgen Bo og Brian fik andenpladsen. Vibber og Bente fik trediepladsen. Lisbeth og Åse fik 4. pladsen. Der var hyggelig dag med 6 kampe og meget lidt ventetid p.g.a. at vi spillede på tid. Foto: Alain

Se Connies artikel i Dagbladet

Spegepølse, rullepøse, leverpostej og skinke

Medlemsmøde

25. september. Helsingør Petanque klub holdt medlemsmøde i Frivillighedscentret. Ervin startede mødet med at give en orientering om hvad der var sket i klubben det foregående år. Der blev sammensat  et aktiverings udvalg det bl.,a. skal hjælpe med klubmesterskaber, Helsingør Open, diverse hyggeturneringer o.s.v. Foto: Alain

Jette_Torben

Jette og Torben fik en flot 3. plads i A-gruppen til Espergærde Open.

Brian_EdithBrian og Edith vandt suverænt B- finalen i Espergærde Open.

Flot repræsentation af Helsingør Petanque Klub til Espergærde Open

20. september. 6 hold fra H.P.K. var taget til Espergærde for at spille. Det var en smule råkoldt, vi har haft en varm sommer så jeg tror de fleste havde taget for lidt  tøj på. Gun og Werner vandt turneringen og Jørgen Timman og John blev nr. 3 efterfulgt af Jette og Torben.

Vinder

Triple

1: Sander, Alain, Lars. 2: Connie, Vibber, Per. 3: Nina, Mogens, Jørgen Bo

Triplemestere

14. september. 9 triple hold mødte op til Helsingør P.K. tripleklubmesterskab. Der var mange spændende kampe. Især finalen hvor Sander, Alain og Lars spillede mod Connie, Vibber, Per var meget spændende. Ervin havde som sædvanligt arrangeret et godt mesterskab.

Vinder_af_sommerturneringen1. Allan, 2. Lis, 3. Ervin, 4. Nina, 5. Inger. 6. Hans. 7. Else Marie, 8. Lisbeth, 9. Jon. 10. Torben P, 11. Connie N.  12. Ingrid

Afslutning af Sommerturneringen

7. september. I sol og regn afsluttede vi sommerturneringen. Allan vandt turneringen og fik dermed førstepladsen. Lis fik 2. pladsen og Ervin fik 3. pladsen. Det var en hyggelig dag med mad, øl og vin der var købt til lejligheden. Tak til Lisbeth der har været bogholder, Åse der har været revisor og indkøber og stået for regnskabet og Nina der var med til at købe maden. Tak til alle dem der har været med i turneringen. Der var præmier til de 12 bedste spillere. J.B.

Kbh

Jørgen Bo og Werner vandt B turneringen i København Open

30. august. Der var 200 hold tilmeldt til København Open. Vi startede turneringen med at tabe den 1. kamp og vandt den næste så derfor gik vi til B-cuppen. Det var en lang dag med 9 cup-kampe, vi var først færdig med at spille kl. 21.30. Vi vandt iøvrigt finalekampen med 13-0 mod et hold fra Odense. Vi vandt 1200 kr. plus vin.

Hinsidan

Leif løb med rødvinen

23. august. Vejret var med os, da vi havde inviteret Helsingborg Boule Klub til venskabsturnering i Helsingør. 13 svenske boulespelera har taget imod invitationen. Vi havde en hyggelig med dag med  4 kampe og de danske spillere havde taget mad med. Leif fra Helsingborg blev nr. 1. Åse fik 2. pladsen og Inger fra Helsingborg fik 3. pladsen. Tove nr. 4. Se Alains billeder fra dagen.

DPF_turnering

Helsingør P.K. forblev i Danmarksserien

9. august. I regn, storm, sandstorm og sol,afviklede Helsingør P.K. den sidste runde i DPF,s sommerlandsturnering. Vi fik en 4. plads og forblev i Danmarksserien. Tak for dem der stillede op som reserver og tak til Elfi, Lise, Margit , Torben P., Torben H. og Leif for deres hjælp med at gøre det muligt at holde arrangementet. Foto Elfi.

Double_mester
Nina og Brian blev klubdoublemester

3. august. I flot sommervejr blev årets doublemesterskab afholdt. Nina og Brian fik 1. pladsen. Ervin og Lis fik 2. pladsen og Sander og Lars fik 3. pladsen. 10 hold deltog.  Foto Alain

P1030232
Helsingør Petanque Klub fik flot 4 plads

15. juli. I flot sommervejr sikrede HPK sig en 4. plads i årets Hornbæk Strandpetanque.

[slideshow_deploy id=’2053′]

Royal Petanque

Vejret viste sig ikke fra den bedste side da Helsingør Petanque Klub afholdte sit traditionelle Royal Petanque. Vinder af turneringen blev Edith og Brian med 4 vundne kampe, 2. pladsen gik til Leif og Tove og 3. pladsen gik til Lis og Ervin.

foto
Helsingør P.K. bedste single

11. maj. I regnbyger vandt Per singleturneringen. Nina blev nr. to, og Ervin løb med trediepladsen.

[slideshow_deploy id=’1906′]

Afslutning efterår/vinter/forårs tirsdagsturnering

Tirsdag den 22. april. Efter 38 kampdage blev Allan vinder af turneringen efter en spændende afslutning. Jørgen Bo havde samme point som Allan, men Allan fik den bedste score til sidst. Jørgen Bo blev derfor nummer 2. Inger løb med trediepladsen. Vejret var flot og der var en god stemning til afslutningsfesten. Åse og Nina havde stået for arrangementet.

[slideshow_deploy id=’1873′]
Skærtorsdagsturnering
Torsdag den 17. april. I sol og blæst var 21 medlemmer af klubben mødt op til påsketurneringen. Vi spillede 3 kampe. Per og Connie tabte ingen kampe og blev nr. 1 Nina og Jørgen Bo blev nr. 2, Inger og Allan nr. 3.

OK_cup_april
Søndag d. 13. april: I kulde/regn/blæst/sol havde 27. hårdføre petanquespillere havde mødt op til OK-Cuppen. Ervin 1., Connie 2., Jørgen Bo 3., Sander 4. og Alain fik 5. pladsen. Allan var arrangør.

Generalforsamling 1. april

[slideshow_deploy id=’1816′]

Alains billeder. Referat kommer senere

Forårsturnering i Fredriksdal

Fredriksdal

23. marts. 15 petanquespillere fra Helsingør Petanque Klub havde taget turen til Fredriksdag. Det var en social turnering hvor vi spillede 4 kampe. Dagens ret var gullaschsuppe. Vejret var ok, lidt sol og omkring 6-8 grader. Der var ingen fra Helsingør der var mellem præmietagerne. :Deltagere:  Leif Lundø , Tove Lundø, Jette Pedersen, Torben Pedersen, Åse Jensen, Torben Hansen, Ingrid Kjærulf, Lisbeth Hansen, Mogens Pedersen, Kirsten Mai, Nini Bahrencheer Lejon, Jørgen Bo Wind, Hans Lorensen. Else Marie Øland

DGI Nordsjælland Petanque – Vinterturnering 2013/2014
Vinterturnering for 6.mands hold

Helsingør Petanque Klub løb med 2. pladsen

Søndag d. 9. marts 2014 mødtes de fire bedst placeret hold i Vinterturnerings puljespil til et Finalestævne i Lynge.

Lynge-Uggeløse havde været så venlige at stille anlæg og baner til rådighed, og de havde sørget for et rigtig flot vejr, stort tak til Lynge-Uggeløse Petanque Klub for et godt arrangement.

Holdene der skulle dyste var:
Lynge-Uggeløse 2
Tributor
Helsingør
Ølstykke

Efter tre velspillede runder, kunne der kåres et vinderhold af Vinterturneringen 2013 – 14. Vinder blev Tributor, der suverænt havde vundet alle deres holdkampe gennem turneringen, Stor tillykke til Tributor.
På andenpladsen kom Helsingør
Tredjepladsen gik til Ølstykke
Og fjerdepladsen gik til Lynge-Uggeløse 2

I Vinterturneringen spilles der også om kvalifikation til LM for Single, Double og Triple, derfor er hovedgevinsten til Vinderholdet, en billet til LM i Stokkemark, weekenden d. 6. – 7. september 2014

Da vinderholdet Tributor desværre er forhindret i den weekend, går billetten videre til nr. to Helsingør, vi ønsker Helsingør god tur til LM og glæder os til at se deres medaljer;)

NB!

Helsingør var dog bedst spillende denne dag, da de vandt 7 kampe ud af 9.

Jutan2

Lørdag den 18. januar. Vi var 9 der fra Helsingør Petanque Klub der rejse over sundet til en hyggelig turnering i Jutan. Vi spillede 3 kampe hvor Alain fra Helsingør Petanque Klub løb med 2. pladsen. Efter kampene havde vi hver især taget mad, øl, vin og sodavand med. Det var hyggelig dag. Foto Alain