Tilbage til Nyheder

Nyheder 2017

3. dec. Nina, Mogens og Jørgen Bo kørte den lange tur til Hedebo Boule og deltog i Hedebo Juleturnering, der var 96 spillere der deltog i den sociale turnering. Vi spillede triple og vi spillede 4 kampe. Jørgen Bo vandt alle 4 kampe med en flot score, og det resulterede i at han vandt turneringen. Det var en flot præmie med and, flæskesteg, rødvine, chokolade o.s.v.

23. september. Margit fyldte rundt og det blev fejret i klubben. Der blev serveret sild, hjemmelavet leverpostej, frikadeller, kartoffelsalat og kringle. Det var en rigtig hyggelig dag.

Britta har været med da klubben startede i 2003 er gået bort efter lang tids sygdom.

10.9. Nina, Vibber og Jørgen Bo blev nr. 1 i klubtriplemesterskabet, Bente, Lis og Ervin løb med 2. pladsen og John Hans og Margit fik 3. pladsen

3.9. Lis vandt OK-cuppen med 4 vundne kampe og fik den bedste score, Torben blev nr. 2

30.8. Hyggelig dag med vores svenske venner, Helsingør P.K. var vært med forloren skildpadde. Vi spillede 4 kampe og Bosse blev nr. 1, Jørgen Bo fik andenpladsen.

27.8. Seks Helsingør hold stillede op i Espergærde Open. Torben og Jette fik en flot tredje plads med 4 vundne kampe.

Leif og Tove og John og Susanne fik også præmier.

24.8. Så er vores baner og hus blevet ordnet, med hjælp fra vores aktive medlemmer.

20. august. Vindere i årets doublemesterskab blev: Nina og Jørgen Bo. Nr. 2 Jette og Torben og 3. pladsen gik til Margit og Elfi.

23. juli. Tove var den der spillede bedst til OK-cuppen. Hans løb med 2. pladsen og Margit fik 3. pladsen

Lørdag den 8. juli. Margit fik en flot 4 plads i årets Sildepetanque hos vores svenske venskabsklub i Helsingborg

Vi var 15 petanquespillere fra Helsingør Petanqueklub der deltog i Helsingborgs Sildpetanque. Vi fik Matjessild, brød og kartofler.

Reserve Knopperne vandt alle 6 kampe i årets Strandpetanque 2017. Det var et sammensat hold med både spillere fra Helsingør, Tributor, Lynge og Karnan.

Lis og Ervin vandt årets Royal Petanque i Kongens have, Vibber og Bente fik anden pladsen og Nina og Jørgen Bo blev nr. 3. Vejret var fantastisk og vi havde en hyggelig dag. Der var 10 hold der deltog.

Søndag den 21.5. Det var pigerne der løb med alle tre præmier til HPK singlemesterskab. Vinder blev Inger, andenpladsen gik til Lis og trediepladsen løb Jette med. 20 deltagere til turneringen.

Så er der trykt prøvetryk af vores klubtøj. For dem der ikke har bestilt tøj, kan det nås endnu. 300 kroner sættet.

16. april. Påsketurnering med indbudte gæster. Vejret var med os, da vi skulle holde vores Påsketurnering, 22 spillere havde meldt sig og der llev spillet 4 kampe, resultatet blev: 1: Jørgen Timmann, 2: Marete, 3: Sander, 4: Werner, 5: Kirsten, 6: Else, 7: Allan .