Tilbage til Kun for medlemmer

Bestyrelsens beretning

Helsingør Petanque Klub
Bestyrelsens beretning
2020

Året 2020 har været et år vi meget hurtigt skal glemme. Det har været et rigtigt møg år både for den almindelige dansker og for os i idrættens verden.
Den 14 marts lukkede statsministeren grænsen til Tyskland så kun nødvendig passage var mulig.
Samtidig indførtes et forsamlingsforbud på 100 personer. Det blev så den 18. marts nedsat til 10 personer. Derfor kunne vores generalforsamling senere på måneden ikke gennemføres, så vi måtte udsætte den til senere. Situationen blev ikke bedre, så vi besluttede at beramme den til 11. august. Det lykkedes at gennemføre generalforsamlingen den dag. Som man kan læse i referatet gik det stille og roligt.
Med et forsamlingsforbud på 10 måtte vi ligeledes udsætte vores klubmesterskaber på ubestemt tid. Det viste sig så, at Helsingør kommune meddelte, at vi kun måtte være 10 personer på hele anlægget, derfor måtte vi helt aflyse alle vores klubaktiviteter, herunder Helsingør Open, desværre.
Vi måtte desværre også aflyse vores tirsdagsturnering. Men gudskelov kunne vi holde afslutningen af vinterturneringen.
Også DPF og DGI aflyste alle turneringer. Så der var ikke meget petanque i det forår.
Vi kunne dog gennemføre Petanque Royale den sidste lørdag i juli, da forsamlingsforbuddet var således, at det kunne lade sig gøre.
Den 18. august lykkedes det at afholde en lille rødvinsturnering.
Vi fik også gennemført vores årlige strandpetanque den 8. september
Selvom banerne ikke blev benyttet i fuldt omfang, skulle de alligevel holdes rene. Så den 20. september stillede et mindre antal medlemmer til rengøring og bøfsandwich/bagel.
Medens forsamlingsforbuddet var således at det kunne lade sig gøre, afholdt Hornbæk Petanque de årlige Helsingørmesterskaber den 3. oktober. Det blev et godt stævne med godt vejr og mange gode hold. Vi var så heldige, at Lis og jeg vandt. Connie og Per blev nummer 4.
Det svirrede med rygter om, at en snarlig nedlukning var på trapperne. Så var årets julefrokost i fare. Den 16. december blev forsamligsforbuddet sat ned til 5. Farvel julefrokost.
Det kan da kun blive bedre i 2021.