Tilbage til Nyheder

Nyheder 2019

15. juni. Lis og Ervin vandt for 3 gang i træk Royal Petanque. Sander og Åse nr. 2 og Tove og Leif nr. 3.
Vindere singleturneringen blev, Lars nr. 1, Anne nr. 2 og Inger nr. 3.
16. april. Vinderne i årets efter/vinter/forårs/ turnering var det Lars som blev nr. 1, Nina nr. 2 og Tove nr. 3. Ervin, Lis og Torben stod for afslutningen med lækker mad og drikke.
16. april. Hygge til afslutningen af efter/vinter/forårs tirsdagsturneringen.
30. marts. 5 medlemmer fra Helsingør P. K. og 5 medlemmer fra Fredensborg P.K. der tog til Vår turneringen i Helsingborg P.K. Vi startede med at spille 5 kampe, derefter var det spisetid hvor der blev serveret gullashsuppe og rugbrød med ost. Det var en hyggelig dag med masser af petanque.
Helsingør Petanque Klub har fået ny formand. Ervin vil arbejde for at vi får nogle nye medlemmer. Bl.a med en tredie spille/træningsdag i april måned kl. 18.30 som henvender sig til nye og gamle spillere.
Stemningbillede fra den 12. februar
28. februar. Vores kære ven Mogens er gået bort efter en 1/2 års sygdom. Mogens var en man ikke krammede med, men han udstrålede en masse varme og han havde en dejlig tør humor. Mogens har spillet i klubben i 14 år og deltaget en DGI byturneringer og rejser til udlandet. På familiens vegne vil jeg gerne takke jer og Helsingør Petanque Klub for blomster og deltagelse ved Mogens bisættelse – håber du vil give takken videre.