Tilbage til Nyheder

Nyheder 2013

Vindere af jule/nytårsturneringen

27. december. Vejret var fint, ca. 6 gr. varmt til årets sidste turnering. Vi spillede 4 kampe og Inger løb med førstepladsen. Jørgen Bo fik 2. pladsen og Kirsten fik 3. pladsen

3000 kr. fra OK til Helsingør Petanque Klub

OK har sponseret 3000 kr, til Helsingør Petanqueklub. Vi håber at der er flere der vil købe et bensinkort til OK så vi kan hjælpe vores klub til en bedre økonomi. Vores glade kassere og Inger modtog checken.

————————————–

Andepetanque og julefrokost

7. december. Det var en kold dag med masser af blæst og sne der føj ud over petanquebanerne. Vi var 14 vikinger der stillede op til andepetanquen. Vi spillede tre kampe og det var også nok. Efter kampene havde vi lånt HSOK klublokaler hvor vi afholdte julefrokosten, alle havde taget mad med og der var masser af lækre retter. Vi spillede pakkespil. Det var en hyggelig dag.

Vindere af juleænderne blev: Mogens nr. 1. Connie nr. 2 og Allan nr. 3

Helsingør Petanque Klubs 10 års jubilæum

Mogens fik en flot førsteplads, efterfulgt af Per der fik 2. pladsen. Lisbeth, Annemarie og Inger løb med 3. pladsen.

Helsingør Petanques Klub’s 10 års jubilæums

26. oktober. 32 klubmedlemmer havde tilmeldt sig til jubilæums festen og turneringen. Vi startede kl. 14.00 med at spille 3 kampe. Efter kampene vandrede vi ned til HSOK klubhus, som vi havde lånt i dagens anledning. Vi spiste kinesermad og hyggede os. Der var en god stemning.

Besøg hos vores svenske petanquevenner

Lørdag den 20 oktober. 17 danske petanquespillere havde taget turen til Helsingborg. Vejret var koldt, men det så ud til at de fleste spillere havde taget skiundertøjet på da vi var til turnering på Fredriksdal. Turneringen var en invitationsturnering hvor Egeby, Helsingør Petanque Klub og Helsingborg Petanque Klub var inviteret. Det var en hyggelig dag med ärtsuppe og limpa.  Vi spillede 5 kampe, Jørgen Bo, Torben, Åse og Tove var blandt de 10 bedste. Det var iøvrigt rart at se at der var nye klubmedlemmer med til turneringen: Connie, Elfi, Torben, Jette og Else Marie.

Lars med 1. præmien. Sander løb med 2. pladsen, Åse fik 3. pladsen og Nina blev nr. 4.

Vinder af OK-cup

13.oktober. Efteråret var kommet, det var ikke så varmt. Mere da 20 klubmedlemmer deltog i OK-cuppen. Allan og Vibber var arrangører af turneringen, hvor vi blev delt op, så nybegynderne og erfarende spillere kom til at spille sammen. Det var en hyggelig dag med medbragt mad og 4 kampe.

Helsingør Petanque Klub vandt kommunemesterskabet

29. september. Torben og Mogens spillede godt til kommunemesterskabet og vandt. Brian og Jørgen Bo løb med 2. pladsen og Niels og Hanne fra Hornbæk Petanque Klub med nr. 3. pladsen.

2. pladsen: Sander, Birthe, Lars. 1. pladsen: Ervin, Lis, Bente. 3. pladsen: Brian, Inger, Allan.

Triplemestre Helsingør Petanque Klub 2013

Søndag den 22. september. En skøn dag på petanquebanen med klubmesterskab i triple endte med at Ervin, Lis og Bente løb med førstepladsen. Lis har spillet flot i denne sæson og vundet klubmesterskaberne i både single, double og triple.

Vindere af sommer tirsdagsturneringen

Tove spillede bedst i sommerturneringen og vandt turneringen. Det var spændende ind til sidst om hvem der skulle løbe med førstepræmien, der var kamp om førstepladsen mellem Tove og Leif. Det var en hyggelig dag med snacks, ost, øl, sodavand og kaffe. Vejret var godt.

————————————————————————————————————-

Mogens nr. 3. Lis nr. 1 og Sander nr. 2

Vindere af singleturneringen

Søndag den 14. sept. Lis vandt årets singleturnering, efterfulgt af Sander og Mogens på en tredieplads

Leif og Tove nr. 2. Lis og Ervin nr. 1. Per og Connie nr. 3-

Lis og Ervin løb med doublemesterskabet

Søndag 8.9. Det var fantastisk vejr med strålende sol da Helsingør Petanque Klub afholdte doublemesterskab. 9 hold stillede op til turneringen. Vi blev opdelt i to grupper med 5 og 4 hold i hver gruppe. Lis og Ervin vandt den ene gruppe og Tove og Leif vandt den anden gruppe. Nummer 2 i grupperne blev henholdsvis Per og Connie og Åse og Lisbeth. Det blev en spændende finale mellem vinderne af grupperne. Der blev spillet godt petanque af Lis og Ervin mod Tove og Leif. Lis og Ervin vandt med 13-12.

Medlemsfremgang til Helsingør Petanque Klub

Det er dejligt at se så mange nye spillere i klubben. Som gammel spiller i klubben er det spændende at møde nye mennesker og det er utroligt at se at så mange der bliver grebet af spillet. Tirsdag den 6. august var der 27 petanquespillere til tirsdagsturneringen, og det er rekord. JBO

Carsten fra Espergærde løb med førstepladsen i DGI formiddagsturnering

Søndag den 28. juni. Vejret var perfekt til petanque, 28 gr. varme. Vi spillede 3 kampe og Carsten løb med førstepladsen i Helsingør. Vi var 18 spillere der deltog i turneringen. Bedste spiller fra Helsingør var Edith der løb fik en tredieplads.

Royal Petanque 2013

Søndag den 12. maj. Vejret var skiftende, vekslende mellem sol, overskyet og regn. Lisbeth og Åse der var vindere sidste års stod for turneringen. Der blev grillet pølser og brød. Det var spændende at spille på de meget ujævne baner. Trediepladsen gik til Sander og Lars, andenpladsen fik Nina og Jørgen Bo. Førstepladsen løb Inger og Vibber med. De er næste års arrangører.
J.B.

Afslutning af efter/vinter/forårsturneringen

Tirsdag den 16 april. På årets første forårsdag med temperaturer op til 18 grader blev vores afslutning af sæsonen afholdt. Der var købt købt drikkevarer og mad og vi hyggede os i solen. Vi holdt en lille turnering på selve dagen hvor Edith vandt.
Vinder af sæsonen blev Jørgen Bo, Allan nr. 2 og Åse nr. 3. Vi starter sommerturneringen tirsdag den 23. april.

Påsketurnering

28. marts 2013. På en kold martsdag der lå lige omkring frysepunktet var ni petanquespillere mødt op til skærtorsdag turnering. Vi spillede først tre kampe og så spiste vi vores medbragte mad. Efter middagsmaden spillede vi endnu en kamp. Vinderne blev Per og Connie, nr. 2 blev Lisbeth og Åse og 3. gik til Mogens